معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه
معاونت پژوهش رکن تحقیقاتی و علمی دانشگاه علوم انتظامی است که کارکردهای تولید دانش، اشاعه و گسترش دانش، خدمات پژوهشی و ارتقای سطح علمی استادان و دانشجویان را به عهده دارد و با اجرای طرح های پژوهشی، تألیف و ترجمه پژوهشی، تولید نشریات علمی– تخصصی، چاپ کتب علمی، برگزاری همایش ها و میزگردهای علمی– کاربردی، برپایی نمایشگاه ها و ... در تحقق اهداف پژوهشی دانشگاه و تولید دانش انتظامی و توسعه ادبیات پلیسی نقش عمده ای را در دانشگاه علوم انتظامی و نیروی انتظامی بر عهده دارد.
برخی از اهداف پژوهشی دانشگاه علوم انتظامی عبارتند از:
1. کاربردی کردن تجارب و یافته های علمی؛
2. تولید و توسعه دانش مورد نیاز؛
3. توسعه روحیه پژوهشگری؛
4. تقویت آموزش پژوهش محور؛
5. کمک به بهبود تحول در راهبردهای امنیتی– انتظامی و ایجاد پشتوانه علمی برای مأموریت های نیروی انتظامی؛ 6. کمک به ارتقای سطح علمی استادان و دانشجویان؛
7. برنامه ریزی برای استفاده اعضای هیئت علمی از فرصت-های مطالعاتی داخل و خارج از کشور؛
8. تصویب و نظارت بر کلیه طرح های پژوهشی از جمله پایان نامه های تحصیلی دانشجویان؛
9. تربیت پژوهشگر و محقق؛
10. تحلیل علمی بحران ها، تهدیدها و مسائل و پدیده-های امنیتی– اجتماعی.
ذکر این نکته ضروریست که، معاونت پژوهش با بهره گیری از توان علمی دانشکده ها و محققان خود چاپ و انتشار تعداد سه فصلنامه علمی پژوهشی، سه فصلنامه علمی ترویجی و دو فصلنامه علمی تخصصی و چاپ و انتشار 138 عنوان کتاب در زمینه های مختلف دانش پلیسی و علوم مرتبط با آن و انجام طرح های تحقیقاتی مختلف از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه توانسته است نقش عمده ای در تولید، انباشت و گسترش دانش پلیسی ایفا کند.
در اداره تحقیقات برابر شاخص های ابلاغی، فعالیت های پژوهشی در دو شاخصه اصلی صنعتی و غیر صنعتی برنامه ریزی و اجرا می شود.در زیرمجموعه این شاخه ها، محورهای کلی زیر مدنظر بوده و پیگیری می شود:
• طرح های تحقیقاتی در حوزۀ آموزش عالی، دانشجویی، استادان و فضای آموزشی تألیف و ترجمه در زمینه های دانشجویی وآموزش عالی؛
• فعالیت های علمی– مطالعاتی در زمینه های آموزش عالی دانشگاه علوم انتظامی؛
• فعالیت های اطلاع رسانی علمی– پژوهشی در حوزۀ آموزش عالی؛ |
http://www.aryanic.com/طراحی-سایت توسط 0 aryanic